Om oss

SmartVarsling er en leverandør av moderne trygghetsløsninger, med hovedkontor i Drammen, Buskerud. Våre ansatte og samarbeidspartnere har lang erfaring og stor kompetanse.

Uansett hvilken løsning du velger fra oss, får du et fremtidssikkert system.

Våre eiere, medarbeidere og samarbeidspartnere har sett behovet for mer fleksible løsninger.

Vi skal skape en ny standard for trygghet, smarte og fleksible løsninger – VARSLING.

Vi skal utfordre etablerte sannheter og en alarmbransje som har sett lik ut i årevis.

SmartVarsling skal være fremtidens begrep på smarte, økonomiske og innholdsrike trygghets- produkter og tjenester.

Vi tilbyr valgfrihet, innholdsrike produkter og tjenester med en merverdi utover det du kjenner som standard i dag. Markedet er modent for nye løsninger, og tiden med leide/subsidierte produkter og dyre abonnementer er over.

I bunnen for våre løsninger ligger en sentralenhet med høy teknisk kvalitet, fleksibilitet i forhold til tilkobling adgangskontroll, automasjon og ulike tjenester. Innovative produkter og tjenester, sammen med en unik lokal kundeoppfølging er grunnlaget for vårt konsept. Vi skal tilby nye produkter og tjenester først!

Vår visjon
Varsling skal overta for alarm

Verdi – N Æ R
Nyskapende
SmartVarsling er og skal fortsette å være en nyskapende aktør innen sikkerhet. Vi skal utfordre de største aktørene i bransjen på hva som er mulig å få til og være tidlig ute med nye produkter og tjenester.

Ærlig
Ærlighet er selve fundamentet i vår bransje. Skreddersøm på produkt og tjeneste er derfor selve kjernen i vår filosofi, hos SmartVarsling får du det du betaler for og du betaler ikke for mer enn det du får.

Raus
SmartVarsling skal være raus mot kunder og samarbeidspartnere. Vi skal vise at trygghet og god service ikke må koste mer enn det smaker. Du som kunde skal merke at vi strekker oss litt lenger.

 

Kontakt oss for en hyggelig prat om sikkerhet og spennende muligheter i din bolig.

 

Er du en ildsjel i ditt lokale idrettslag eller forening. Ta kontakt med oss og se om vi kan være en bidragsgiver i ditt lokalmiljø.