Spør kundene våre…

 

 

 

 

 

 

Familien Guldberg-Kristiansen


Hvorfor ønsket dere et sikkerhetssystem?

 

Vi har små barn i huset, og ønsket å beskytte familien på best mulig måte. Vi har ikke følt oss trygge på tradisjonelle alarmselskaper, da vi var usikre på hvor lang uttrykningstid de forskjellige selskapene hadde.

 

Hvorfor valgte dere SmartVarsling?

 

Da vi hørte om SmartVarsling var vi ikke i tvil på om dette var det beste opplegget for oss. Dette er en løsning som faktisk fungerer og vi er trygge på at når alarmen går vil vi raskt få beskjed. Dersom vi ikke svarer ved utløst brannalarm har vi trygghet i at også brannvesenet får beskjed. Samtidig kan vi enklere finne løsninger dersom det er falsk alarm, slik at vi slipper ekstra kostnader ved unødvendige uttrykninger.

Vi liker veldig godt konseptet med å eie systemet, og dette kombinert med rimelige tjenester gjorde at denne løsningen totalt ble økonomisk fordelaktig for oss. Vi oppfatter SmartVarsling som et ærlig alternativ. Det at utstyret er FG-godkjent var også avgjørende for oss, da vi fikk rabatter på forsikringen i tillegg til at egenandelen ved brann eller innbrudd blir dekket.

 

Sist men ikke minst har vi vært veldig fornøyde med kundeservice – de er løsningsorientert på en positiv måte.

 

SmartVarsling gir god service, er en økonomisk gunstig løsning, og trygger barna
Vi ønsket å vite at hele familien var trygg

Hadde dere alarm før dere fikk installert SmartVarsling?

 

Ja, det hadde vi. Vi byttet fordi vil likte konseptet til SmartVarsling bedre. Før betalte vi fyrt for alarmabonnement i tillegg til at vi opplevde leverandørene som for store – de virket uinteressert og arrogante. Det var dårlig service og skjulte kostnader. Vi følte oss usikre på uttrykningstider og klarte ikke helt å stole på at de ville komme raskt nok hvis alarmen gikk.

 

I tillegg syntes vi det var morsomt med en lokal leverandør, som tar opp kampen med de store aktørene. Hos SmartVarsling føler vi oss mer verdifulle som kunder.

 

Hvordan opplever dere å styre varslingssystemet fra telefonen

 

Vi syns det er veldig enkelt og greit. Vi har jo alltid telefonen med, så da får vi full kontroll og oversikt til enhver tid om vi ønsker det. Vi kan slappe mere av, og stole på at systemet faktisk fungerer.

 

Hvilke av våre abonnementer valgte dere, og hvorfor?

 

Vi valgte brannabonnementet fordi det ivaretar brannsikkerheten på en god måte.

 

Vi føler at familien er tryggere.

Mer om SmartVarsling