Trygge og smarte løsninger

Trygghet er mye mer enn en vekter som kommer ved en utløst alarm. Trygghet er at du får beskjed når barna er kommet hjem fra skolen, at du kan ta et bilde og se at alt står bra til hjemme. Trygghet er å vite at du har den beste preventive sikringen som finnes, kombinert med tekniske løsninger av høy kvalitet.

Med SmartVarsling får du som boligeier en fleksibel løsning. Du eier anlegget selv og vi kan tilby årlig tilstandsrapport og overvåkning av systemet, slik at du som kunde kan være sikker på at din SmartVarsling alltid fungerer som det skal. Våre produkter har minimum 10 års garanti og 2 års batterigaranti, samt telefonsupport/fjernstyrt service.

Utover klassiske alarmkomponenter som bevegelsesdetektor med- og uten kamera, magnetkontakter for skallsikring og røykdetektorer, tilbyr vi også vanndetektorer, med og uten magnetkontakt for avstengning av vannet, gassdetektorer og mye annet. Vi kan tilby skreddersydde avanserte løsninger som dekker de fleste behov, våre løsninger kan kombineres med adgangskontroll/kodelås for en nøkkelfri hverdag.

SmartVarsling er FG- og Veritas-godkjent og kan erstatte lovpålagte brann- og vannsikringsinstallasjoner i henhold til TEK10 i nye boliger. Våre løsninger gir samme rabatter på forsikringen som utleieleverandørenes alarmløsninger.

 

Fotolia_69190435_M

Full kontroll: Bilder sendes din mobiltelefon via push notifikasjon og e-post når detektorer utløses. Med Smartvarsling sin mobilapplikasjon kan du enkelt sjekke at barna er kommet trygt hjem fra skolen, slå systemet av/på eller ta bilder for å kontrollere status i boligen.

Reell situasjon: Ved en reell situasjon har du oversikt via din telefon og kan iverksette nødvendige tiltak, det være seg å kontrollere selv, kontakte nabo, politi, brannvesen, eller rett og slett via mobilapplikasjonen trykke på vekter-knappen og videresende varslingen med bilde til vår politi- og FG-godkjente vaktstasjon, som vil sende en vekter umiddelbart. Du velger selv om og eventuelt hva slags alarmtilknytning du skal ha.

Preventiv virkning: De mobile vinningskriminelle har for lengst funnet svakhetene ved standardiserte alarmløsninger. SmartVarsling gir en betydelig merverdi gjennom kameravarsling til mobiltelefon og epost. Basert på billedoverføring kan våre kunder etablere individuelle tiltak med kort aksjonstid og samtidig ha tilgang på vekteroppmøte. Vi går så langt som å garantere at man vil ha en bedre preventiv virkning med våre varslingsskilter- oblater, enn med klassiske alarmmerker. Inntrengerne kan ikke kalkulere utrykningstiden, og dette sammenholdt med kameraopptak og mulig bevissikring, skaper større usikkerhet og mindre forutsigbarhet for den som planlegger innbrudd.

Økonomisk: Hos oss slipper du å betale dyr leie hver måned! Å selv motta varsling til mobiltelefon og epost er økonomisk gunstig. Hos oss eier du anlegget. Vi har ingen leiealternativ, men du kan velge å dele opp innkjøpskostnadene. Har du allerede kontrakt med en av utleieleverandørene ordner vi papirarbeidet med hensyn til oppsigelse av eksisterende leie-avtale.

Enkel installasjon: SmartVarsling kan leveres ferdig konfigurert, slik at du selv kan installere utstyret. For at tjeneste- og produktgarantier skal være gjeldende, er det et krav om at installasjonen gjøres i samsvar med vår installasjons manual. Vi anbefaler å benytte autorisert personell fra en av våre forhandlere.

Bilder sendes din mobiltelefon via push notifkasjon og e-post når detektorer løses ut. Med SmartVarsling sin mobilapplikasjon kan du enkelt sjekke at barna er kommet trygt hjem, slå systemet av/på eller ta bilder for å kontrollere status. Våre kunder har til enhver tid tilgang på en 30 dagers hendelseslogg, hvor all aktivitet og alle bilder er tilgjengelig.

Det er godt betalt å periodevis være sin egen vaktstasjon. Hos oss slipper du å binde deg til dyr leie hver måned og betaler kun for de tjenestene du benytter.

Trygghet er mer enn elektronisk sikring. Hvordan vi reagerer på en brann eller et innbrudd er svært individuelt, og man handler ikke alltid rasjonelt etter en slik hendelse. SmartVarsling inkluderer derfor psykologisk rådgivning* av kvalifisert helsepersonell og førstegangskonsultasjon hos advokat*.